Pregled
brzi detalji
Naziv proizvoda: Stezalica za iglu
Broj proizvoda: 6509103
Boja: kao slika
Materijal: Čelik
Kvalitet: visoke kvalitete
Upotreba: Industrijska šivaća mašina
Mjesto porijekla: Hebei, Kina
Paket: jedan paket
Brand Name: Dongfeng
MOQ: 100pcs
Termin plaćanja: TT, L/C
Opis proizvoda
Naziv proizvoda | Stezaljku za iglu |
Broj koda | 6509103 |
Materijal | Čelik |
MOQ | 100PCS |
Brend | Dongfeng |
Vrijeme uzorka | 3-5 dana |
Vrijeme isporuke | U roku od 7 dana |
Mjesto porijekla | Hebei ,Kina |

PAKIRANJE I DOSTAVA
Detalji pakiranja: Dongfeng Single Packages, Boxes And Carton, Customized Supported
Detalji isporuke: 3-30 dana nakon narudžbe
Luka: Tianjin/Shanghai port

IZLOŽBA

Informacije o kompaniji
Fabrika šivaćih mašina Dongfeng je 1998. godine, fabrika se nalazi u industrijskom parku Houshuangtuo koji se zove "rodni grad loopera".Imamo više od 20 godina iskustva proizvodnje i prodaje.
Tokom godina, "Dongfeng" se pridržava "kvaliteta je izuzetno teška, integritet je bolji od života" duh preduzeća, stalno stvara najkvalitetnije proizvode, formiranje "in inclusive, eklektičkog" stila preduzeća, i sa većinom potrošača da uspostave vjerne i dugoročne kooperativne odnose.

Naša prednost
1.Garancija kvaliteta
Osoblje QC-a prati kvalitet kako bi se osiguralo da je uvijek u najboljem
2.Serija obilnih proizvoda
osigurati uslugu jedne stop nabavke za našeg kupca
3.Adekvatne dionice
brz odgovor , brz servis , brzi doseg
Faq
Q: Da li trguješ kompanijom ili proizvođačem ?
O: Mi smo proizvođač.
Q: Šta je sa kvalitetom i cijenom?
O: Nudimo proizvode visokog kvaliteta, pregledamo robu prije svake pošiljke. Imamo vlastite tvornice, pod istim kvalitetom dijelova, imamo veću prednost u cijeni. Želimo uspostaviti dugoročni poslovni odnos sa svakom mušterijom.
Q:Kako nam napraviti red?
O:Trebamo stavku ne.ime stavku i količinu narudžbe.
Q: Ako je moja količina veoma mala, da li biste mogli da uradite moje proizvode?
O: Da, možemo. Ne brini za količinu. Mi ćemo osigurati različite načine proizvodnje na osnovu vaše količine.
Popularni tagovi: igla stezaljku 6509103 za yamato vt1500 industrijski šivaći stroj, Kina, proizvođači, tvornica, prilagođena, na veliko, na zalihama